2

POFTĂ DE MÂNCARE

CU ZDRAVĂN MOLDOVENESC

Rețete tradiționale

REȚETE TRADIȚIONALE

Poftește la bucate de când lumea și poveștile! Aici ți-am pus toată pofta de viață a moldovenilor mei, renumiți în toată lumea pentru iscusința lor în ale bucătăriei. Le mănânci și parcă simți cum te înzdrăvenești pe loc. Și nu mai spun cât sunt de gustoase și de bine meșteșugite!

REȚETE PENTRU COPCHII

Ca să crească zdravăn și roș în obraji, puiul tău are nevoie de ce-i mai bun pe lume. Ș-atunci când vine vorba de hrană, nu e loc de compromisuri. De-acu’ ai la îndemână un pui Zdravăn și câteva șiretlicuri să-l faci și pe cel mai mofturos să mănânce cu poftă din farfurie.

Rețete pentru copchii
Rețete de Crăciun

REȚETE DE CRĂCIUN

De-i sărbătoare, atunci să petrecem pân’ la ziuă și să mâncăm cât ne țin pântecele! Dar mâncarea, de o faci cu un pui Zdravăn, nu te îngreunează, ba din contră, îți dă energie să joci, să cânți și să te simți bine, ca tot omul în zi de sărbătoare.

REȚETE DE PAȘTI

Gazda bună și omul gospodar, după mesele zdravene se cunosc! De ai oaspeți mulți în casă, nu te sfii să-i răsfeți cu ce-ai mai bun prin bucătărie. Ia dă-te mai aproape și aruncă aici o privire să vezi ce de-a bunătăți cu pui așteaptă să le descoperi.

Rețete de Paști
Email  POFTA POȘTA REDACȚIEI
Adresa
S.C. Sagem S.R.L.
Membră a Grupului de firme
S.C. Safir S.R.L.
Str. Podul Înalt, Nr. 6, Vaslui, România
Telefon
0235-361562
Mobil
0751-036036
Fax
0235-306034

© 2021 Zdravan Moldovenesc. Toate drepturile rezervate.